Dags att skaffa egna traditioner.
Som bekant är det ju påsk min andra påsk som jag inte bott hemma och Jeppes och min tredje påsk tillsammans.Jag minns vår första påsk, då var jag så sjuk efter toncill-operationen att Jeppe som inte ens kände mina släktingar såväl åkte iväg ensam till dem och åt upp alla mina påskäggg och roade sig kungligt medan jag knappt fick ner en lipsi. Men i år är vår första i ett nytt land! J och jag har inte lyckats få några bra traditioner men vi satt och planerade lite idag över en frappe strawberry med croissant.
Jeppe:
Den här påsken är viktig den kommer forma hela vårt livs traditioner förevigt
Samira:
Ojj, jag som trodde vi skulle äta sill och potatis och se på 16 and prenant
Nå iallafullafall är det viktigt med traditioner och som typisk skandinav är Traditioner=MAT. Tappert drog jag på mig vandringskängorna och gick med bestämda steg en halv mil till Arkadia jo det är sant!
Väl inne i den trvliga ack så dyra matbutiken tog jag en stor kärra bara för att få vuxen poäng.
Påskmat är ju egentligen lamm men det är ju våra traditioner så jag kör en liten mini-midsommarspåsk det är ju så jäkla hett!
I vagnen slank ner
1 flaska vitt vin
300 gram färsk kallrökt lax
En löjligt dyr lax rom/caviar
Nypotatis
Chokladpraliner
Creme fraicshe (i glasflaska vad sött)
Nybakad baguette
Lokal getost
1 lök
Tunna grisbiffar
Tzatsik
Yankee Candel fresh laundry
Kalaset gick av på 36 euro, förmånligt tycker jag som är van med Mathishallens skyhöga priser, där jag skulle betalat 60 euro.
Sedan blir det givetvis löksill från Abba som jag köpte på candynavia.
Men vad ska man mer göra på Påsken förra året ordnade Jeppe påskjakt med en massa ägg för mig och när det kommer till Chokladägg kan ni kalla mig Pluto eller Bethoven välj själv.
Imorgon blir det lång dag på jobb börjar 9 och slutar halv 7.
Ciao!
Jeppe:
Den här påsken är viktig den kommer forma hela vårt livs traditioner förevigt
Samira:
Ojj, jag som trodde vi skulle äta sill och potatis och se på 16 and prenant
Nå iallafullafall är det viktigt med traditioner och som typisk skandinav är Traditioner=MAT. Tappert drog jag på mig vandringskängorna och gick med bestämda steg en halv mil till Arkadia jo det är sant!
Väl inne i den trvliga ack så dyra matbutiken tog jag en stor kärra bara för att få vuxen poäng.
Påskmat är ju egentligen lamm men det är ju våra traditioner så jag kör en liten mini-midsommarspåsk det är ju så jäkla hett!
I vagnen slank ner
1 flaska vitt vin
300 gram färsk kallrökt lax
En löjligt dyr lax rom/caviar
Nypotatis
Chokladpraliner
Creme fraicshe (i glasflaska vad sött)
Nybakad baguette
Lokal getost
1 lök
Tunna grisbiffar
Tzatsik
Yankee Candel fresh laundry
Kalaset gick av på 36 euro, förmånligt tycker jag som är van med Mathishallens skyhöga priser, där jag skulle betalat 60 euro.
Sedan blir det givetvis löksill från Abba som jag köpte på candynavia.
Men vad ska man mer göra på Påsken förra året ordnade Jeppe påskjakt med en massa ägg för mig och när det kommer till Chokladägg kan ni kalla mig Pluto eller Bethoven välj själv.
Imorgon blir det lång dag på jobb börjar 9 och slutar halv 7.
Ciao!
Kommentarer
Trackback